Duurzaam koelen en verwarmen
Sfeervolle kwaliteitsoplossingen

Wat is een airconditioner

Wij bieden uitsluitend de nieuwste airconditioners aan die gebaseerd zijn op de laatste inverter-technologie.

Dit betekend dat u zowel kunt koelen als verwarmen met uw airconditioner.

Wij maken uitsluitend gebruik van producten uit het A-segment, waardoor u verzekerd bent van niet alleen een energie zuinige installatie maar tevens een betrouwbare oplossing.

Het aller grootste verschil tussen de airco's welke wij aanbieden is eigenlijk de look en feel. De betrouwbaarheid is nagenoeg gelijk en de specificaties liggen vaak ook niet ver uit elkaar.

Het komt er dus op neer dat het meestal een kwestie is van smaak, waarbij het uiterlijk van de airconditioner of de prijsstelling de beslissende factor is.

Hieronder geven wij u een aantal merken weer welke wij voeren. 


afhankelijk van de merkkeuze geld er vaak een fabrieksgarantie* variërend van 5 tot jaar. Daarnaast zijn het allemaal fluister stille binnen units (v.a. 16dBa). Omdat wij niet werken met overjarige modellen beschikt u bij ons altijd over een courant product met de laatste technologie.

De producten die wij aanbieden kunnen:

  • Koelen
  • Verwarmen
  • Ontvochtigen
  • Filteren
  • Ventileren

Afhankelijk van de versie die u kiest beschikken de meeste modellen tevens over WiFi waardoor u met uw smartphone zelfs buitenshuis uw airconditioner kunt bedienen.


Daarnaast zijn er veelal ook nog ander bedieningsmogelijkheden waarover onze specialisten u graag informeren.
 


Allergie

Het Pollenseizoen

Ieder jaar is het een terugkerende periode waar veel mensen last hebben van hooikoorts. Op zo'n moment biedt een airconditioner vaak een uitkomst. Door de ingebouwde filters wordt de lucht gezuiverd en blijven de pollen in de filters van de airconditioner hangen. Dit geeft veelal een verademing voor de mensen die gevoelig zijn voor deze pollen.


Daarnaast kunnen binnen-units zijn uitgerust met UV-licht wat ook nog eens virussen en bacteriën aanpakt.

Door de ingebouwde zelfreinigende technologie van sommige producten wordt er dan ook nog eens voorkomen dat er ongezonde zaken achterblijven in de airconditioner en u in een gezonder binnenklimaat leeft en of werkt.