Duurzaam koelen en verwarmen
Sfeervolle kwaliteitsoplossingen

Dak en schoorsteentechniek

 

Niets is zo irritant en storend als een lekkage op uw dak. 


Naast de irritatie kan een lekkage ook nog eens zorgen voor een forse zichtbare of onzichtbare schade. Dit kan zelfs zo ver gaan dat er naast de directe schade een nog grotere kostenpost ontstaat aan indirecte gevolgen. 

Het verhelpen van lekkages op daken van woningen, schuren en bedrijfspanden is één van de diensten die Q-Klimaat voor u kan verzorgen. Q-Klimaat biedt nog meer diensten aan die te maken hebben met het in tip-top staat houden van uw dak. 

Het plaatsen van dakbedekking, het plegen van dak-inspectie, het opsporen en verhelpen van dak-lekkage(s), herstellen van stormschade en uitvoeren van haard & schoorsteen werkzaamheden zijn allemaal werkzaamheden die door Q-Klimaat voor u kunnen worden opgepakt. 

Onze engineers hebben een jarenlange ervaring en daardoor vakkennis en expertise opgebouwd om diverse soorten dak- en rookkanaalwerkzaamheden voor u uit te voeren. Onderhouden, reparaties en vernieuwen van uw dak is voor ons geen probleem. 

Als u dak in een slechte staat verkeert kunnen wij u hierbij ontzorgen.
De vakman kan tijdens het onderhoud of bij een inspectie de staat van uw dak controleren en beoordelen. Indien er gebreken worden aangetroffen kunnen wij dat voor u repareren of herstellen. 

Indien het dak in een dusdanig slechte staat verkeerd dat het repareren onbegonnen werk is, dan is het dak vernieuwen de enige juiste optie.


Onze dak-specialisten zijn u graag van dienst.