Duurzaam koelen en verwarmen
Sfeervolle kwaliteitsoplossingen

Sfeerverwarming


 

Pellet kachels zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen. Daarnaast dragen deze ook nog eens bij aan een beter en schoner milieu. Dit omdat de brandstof (pellet korrels) gemaakt worden van houtafval waardoor deze niet onbenut blijft.

U heeft de keuze uit vele prachtige designs en een diversiteit aan stook capaciteit. Ook hier is het van belang om te weten dat U niet zomaar een pellet-kachel via een geveldoorvoer mag plaatsen. Er is een strikte regelgeving en richtlijnen volgens welke deze geplaatst mogen worden.

Een pellet-kachel is een absolute aanrader als goedkope alternatieve verwarmingsbron, want de kachel gebruikt houtpellets als brandstof. Die pellets worden computergestuurd gedoseerd, zodat er continue verbranding plaatsvind en de kachel de ruimte gelijkmatig verwarmt. Omdat er een breed assortiment beschikbaar is kunt u altijd een pellet-kachel kopen die aansluit op de stijl en het design van jouw woning.

Onze adviseurs staan u graag te woord over de mogelijkheden voor u thuis!


Eigen aanschaf

Indien U zelf een pellet-kachel heeft aangeschaft bestaat er vaak ook nog de mogelijkheid om deze door onze engineers te laten plaatsen. Hiervoor zal dan eerst een inventarisatie gedaan worden waarna wij u een aanbieding kunnen doen voor de installatie services.